Ontdek de nieuwe generatie slimme huishoudtoestellen

Leestijd: 3 minuten

Smart shopping: intelligente huishoudtoestellen

Foto Illy
Illy X1 Even in de huid van een barista kruipen? Dan is de Illy X1, die zijn 20e verjaardag viert, wat u nodig hebt. Hij is uitgerust met een stoombuis die de melk voor de cappuccino’s laat schuimen en hij werkt even goed met gemalen koffie als met Iperespresso-capsules.
Foto LG
LG Signature Air Purifier Signature: zo heet het topgamma van de Koreaanse reus LG. Een van de modellen is een gesofistikeerde luchtverfrisser met een bijzonder design. Sensoren analyseren de luchtkwaliteit en verfrissen vervolgens dankzij een ingenieus filtersysteem met water.
Foto Samsung
Samsung Powerbot VR7000 Wellicht de intelligentste stofzuiger van het ogenblik. Hij heeft 20W power, schuift onder alle bedden en meubels en slaat in zijn geheugen elke ondergrond en de inrichting van de kamers op. Bovendien laat hij zich via een app vanop afstand besturen.
Foto Thermomix
Thermomix van Vorwerk Hij maakte zijn entree in 1961 en ontwikkelde zich tot de Rolls van de keukenrobots. Hij kan mixen, malen, pletten, mengen, kloppen, kneden, draaien, maar ook bakken, koken, stoven, wegen, opwarmen en emulgeren. Met de Thermomix maakt u duizenden eenvoudige en evenwichtige recepten.
Foto Whirlpool
Whirlpool Zera Food Recycler Whirlpool heeft een machine gemaakt die een week aan restjes composteert. De inhoud van de machine wordt vermalen en vermengd met een speciaal additief. Warmte, vochtigheid en lucht doen de rest. En dit in amper 24 uur!
Foto bosch
Bosch SilentMixx Soep, ijsschilfers, smoothies, cocktails: steeds meer Belgische gezinnen halen een blender in huis. In dit domein lijkt voor de SilentMixx van Bosch een groot succes weggelegd, niet in het minst omdat hij zo stil is in het gebruik.


© Fiftyandme 2024